BYNICCI

Retourneren

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits deze voldoet aan de retourvoorwaarden.

Vergeet het retourformulier niet volledig in te vullen zodat we je retour kunnen verwerken.Retouren is bij ons op eigen kosten. Je mag zelf bepalen of je het via PostNL of DHL retour stuurt.

Ons retour adres is:

Prisma 100 (unit 1.18)
3364 DJ
Sliedrecht

Heb jij een vraag over je retour of kom je er niet uit?

E-mail ons dan naar retour@bynicci.nl en wij helpen je graag verder!

Klik op de onderstaande knopvoor het formulier.

Retourvoorwaarden

Wij streven naar volledige tevredenheid van onze klanten. Echter, als u een artikel wilt retourneren, vragen wij u om de volgende voorwaarden zorgvuldig te lezen:

  1. Termijn voor Retournering: Artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd te worden.
  2. Staat van het Artikel: Retourzendingen moeten in de originele staat zijn: ongedragen, ongewassen, ongewijzigd, en onbeschadigd. Artikelen moeten in de originele verpakking teruggestuurd worden met alle labels nog bevestigd.
  3. Uitzonderingen op Retournering: Om hygiënische redenen accepteren wij geen retouren van oorbellen, mutsen, badkleding, en onderkleding.
  4. Retour van Artikelen met Vlekken: Artikelen met make-up vlekken, of andere soorten vlekken, worden niet geaccepteerd als retour.
  5. Vreemde Voorwerpen: Retourzendingen mogen geen vreemde voorwerpen bevatten. Artikelen met onbedoelde inhoud zullen niet worden geaccepteerd.
  6. Sale en Tegoedbon: Artikelen gekocht in de sale kunnen worden geruild of voor een tegoedbon worden geretourneerd.
  7. Wasgarantie: Wij bieden geen wasgarantie. Problemen die ontstaan na het wassen van het artikel zijn voor eigen risico van de klant.
  8. Retourkosten: De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening van de klant.
  9. Retourformulier: Vul het retourformulier volledig en correct in. Onvolledige of incorrect ingevulde formulieren kunnen leiden tot afwijzing van de retour.

Terugbetaling: Na goedkeuring van uw retour zullen wij binnen 10 werkdagen, en uiterlijk binnen 14 dagen, overgaan tot terugbetaling. Het duurt gewoonlijk 4-5 werkdagen voordat het geld op de rekening staat die gebruikt is voor de aankoop. Uitzonderingen kunnen voorkomen indien de retour niet overeenkomt met ons beleid.